Spreekuur


Het spreekuur LIFE Going up a level gaat deze zomer open. De eerste keer is op donderdag 13 juli van 13:30 tot 15:30 uur. U kunt binnenlopen in de projectkamer bij bureau Eelerwoude aan de Brink 1a in Diever. Aanwezig zijn Bart Jan Prak van Prolander en André Verhoef van Bureau Eelerwoude.

Op dit moment worden de laatste wijzigingen in het uitvoeringsbestek verwerkt. In dit bestek zijn alle geplande maatregelen in detail uitgewerkt. Voor de zomer kan dit bestek dan ‘op de markt’ gebracht worden en kunnen bedrijven/organisaties inschrijven. Na de zomer kunnen de werkzaamheden in de natuur starten.

Bureau Eelerwoude uit Diever verzorgt straks in opdracht van Prolander de directie en het toezicht op de uitvoering. Heeft u vragen over wat u in het veld ziet? Vanaf juli 2017 kunt u terecht in het kantoor van Eelerwoude aan de Brink 1 in Diever. Het inloopspreekuur is eerst maandelijks. De eerste keer is op donderdag 13 juli van 13:30 tot 15:30 uur. De tweede keer is kort na de zomervakantie op donderdag 7 september, ook van 13:30 tot 15:30 uur.

Het aanspreekpunt vanuit Eelerwoude is André Verhoef.

Eelerwoude