Buitencentrum Drents-Friese Wold in het weekend open


Het team van het Buitencentrum heeft 2 weken proefgedraaid op basis van de RIVM richtlijnen. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij de weekenden open gaan.

Per 15 juni zijn onze nieuwe openingstijden: woensdag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur. U bent van harte welkom.

Het Buitencentrum Drents-Friese Wold is een ideaal startpunt voor een bezoek aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. U vindt hier informatie over de natuur en wandel- en fietsroutes.

Daarnaast zijn er diverse leuke cadeaus in de winkel te koop. Er zijn voldoende preventieve maatregelen genomen in het buitencentrum, zodat u ons veilig kunt bezoeken.

Maak een heerlijke wandeling door het bos of door de Kale Duinen, of fiets een mooie tocht door het gebied. In de brasserie IJgenweis kunt u gezellig eten en drinken terwijl u nageniet van de prachtige natuur.

Voor de kinderen is er een aangepaste vorm van het kabouterpad: wij hebben de kabouters al weer zien lopen…. De rode puntmuts en het kabouterspeldje mogen mee naar huis.

Diverse wandelroutes bezorgen je een prachtige natuurbeleving. Is er nog energie over? Dan biedt de speelweide genoeg mogelijkheden om uit te razen.


SBB-Drents-Friese-Wold