Buitendag: Victor de Vos


Datum
Plaats in agenda
Tijd
vanaf 12:00
Locatie
Buitencentrum Drents-Friese Wold
Organisator

Staatsbosbeheer

Kosten

€ 7,50 per kind (incl. opbergkistje)

Omschrijving

Ontdek het leven van Victor de Vos en maak hierna een opbergkistje om te voorkomen dat je zelf een sloddervos wordt!

Vakantie! Dat betekent dat er weer volop activiteiten zijn bij Buitencentrum Drents-Friese Wold. De Buitendag is één van de vele activiteiten.

Buitendag-Vos5-(1)

Heeft u (klein-) kinderen die mee willen doen met de Buitendag? Dat kan! Op zondag 14 & zaterdag 27 juli is de speurtocht Victor de Vos vanaf 12.00 uur uitgezet, zodat je deze de hele middag zelfstandig kunt lopen. Onderweg zijn er allerlei leuke opdrachtjes over de natuur en speciaal over de Vos. Op deze manier ontdekt het hele gezin de levenswijze van dit interessante dier. Aan het einde van de speurtocht mogen de kinderen hun eigen opbergkistje timmeren. Dit mogen de kinderen na afloop mee naar huis nemen.

De kosten zijn € 7,50 per kind, inclusief het maken van een eigen opbergkistje.

Andere Zomeractiviteiten

Naast de Buitenmiddagen worden er door Staatsbosbeheer nog tal van andere zomeractiviteiten georganiseerd. Op woensdagmiddagen zijn er de “Wild op woensdag” activiteiten voor het hele gezin. Deze middag staat in het teken van de wildernis. Hoe vind je je weg in de natuur? Hoe maak je vuur? Wat kan je eten uit de natuur? Tevens worden er enkele zomeravondwandelingen georganiseerd.

Aanmelden

Vooraf aanmelden kan via DrentsFrieseWold@staatsbosbeheer.nlof 0516-464020