Groene voornemenswandeling


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Buitencentrum Drents-Friese Wold Terwisscha 6a, 8426SJ Appelscha
Organisator

Staatsbosbeheer

Kosten

€7,50 kinderen € 5,00

E-mail
Telefoon
(0516) 46 40 20
Omschrijving

Een wandeling waar je stil van wordt

Veel mensen maken deze periode goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaker naar buiten, afvallen, meer samen zijn met vrienden en familie, meer rust…, Maar in de praktijk stranden de mooie plannen al na een paar weken. Daarom gaat Staatsbosbeheer iedereen heel 2020 helpen met het volhouden van die goede voornemens, want de natuur kan een mooie bijdrage hieraan leveren.

Daarom introduceren we de Buitengewone Belevenissen: elk seizoen zetten we een bijzonder natuurfenomeen centraal om zo iedereen uit te dagen de natuur in te gaan. Die fenomenen wil iedereen namelijk ooit in zijn of haar leven meegemaakt hebben, én ze zijn gewoon om de hoek te beleven

In januari starten we door het hele land met wandelingen waar stilte centraal staat. Iets waar veel mensen na de drukke feestdagen behoefte aan hebben. Ook in Nationaal Park Drents-Friese Wold kun je op pad. Op zondag 5 januari loop je met de gids van Staatsbosbeheer door dit bijzonder mooie gebied, ontdek je de mooiste plekjes en ervaar je hoe het is om letterlijk stil te staan en te luisteren naar alle natuurgeluiden om je heen. Een wandeling waar je stil van wordt dus!

Aanmelden

Winterwandeling (1)