Woldsafari met de boswachter


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwischa 6a Appelscha
Organisator

Staatsbosbeheer

Kosten

Volwassenen €7,50
Kinderen €5,00

Informatie

Het Drents-Friese Wold, een groots natuurgebied waar je de wilde natuur kunt beleven! Kom op zaterdag 29 februari naar het Boswachterslab in Buitencentrum Drents-Friese Wold en ga samen met de boswachter op pad.

Omschrijving

Ga samen met de boswachter van Staatsbosbeheer op ontdekkingstocht door de wilde natuur van het Drents-Friese Wold. Hij kent de mooiste plekken in dit gebied en legt je uit hoe Staatsbosbeheer een aantrekkelijker natuurgebied gaat realiseren. Na afloop staat er een kop koffie of thee voor je klaar en houdt de boswachter spreekuur. Je mag hem dan al je vragen stellen...Je mag dan ook nog virtueel met één van onze boswachters op pad via een VR bril, ontdek een dassenburcht, de Kale duinen of vlieg mee met de zwarte specht.

Het Nationaal Park het Drents-Friese Wold is een groots en ruig natuurgebied. Groots in schoonheid en natuurlijkheid. De natuur mag hier zoveel mogelijk haar gang gaan. Nu werken we nog aan meer variatie in een aangelegd productiebos. We werken voor een natuurlijk en gevarieerd bos. Een bos aantrekkelijker voor dieren, planten en mensen.

Aanmelden

Woldsafari-1