Nationaal Park Drents-Friese Wold heet u van harte welkom.

De meeste delen van het gebied zijn vrij toegankelijk op wegen en paden. Wij vragen van de bezoekers om zich zoveel mogelijk aan te passen aan de natuur. Dat betekent geen overlast veroorzaken voor andere mensen en dieren. Planten laten staan en uw afval mee terug naar huis of in een van de afvalbakken deponeren.

In de verschillende submenu's vindt u vrijwel alle informatie over het Nationaal Park. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan kunt u 7 dagen per week terecht bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold in Terwisscha.

Aekingerzand 18-1-06 (89)

buitencentrum-drents-friese-wold-locatie-1

Buitencentrum Drents-Friese Wold
Terwischa 6 a
8426 SJ Appelscha
Telefoon:(0516) 46 40 20
Mailen kan ook naar het bezoekerscentrum

Behalve in het bezoekerscentrum kunt u ook terecht in het Infocentrum te Diever: T (0521) 59 17 48. En bij de gastheren van het Nationaal Park.

Activiteiten

In het nationaal park worden verschillende activiteiten georganiseerd.  Naast georganiseerde activiteiten, zijn er volop mogelijkheden om er zelf actief op uit te gaan. Je vindt deze mogelijkheden in de oranje balk op de startpagina of via het menu Bezoekersinformatie

Natuurkrant

Bij de informatiepunten en recreatiebedrijven kunt u een gratis exemplaar van de Natuurkrant afhalen met informatie en alle activiteiten. De Natuurkrant is ook te via de pagina Informatiematerialen

Een fraaie virtuele blik in het Nationaal Park is te vinden op de website van een aantal recreatieondernemers.

Veldwijzer

Vedlwijzer is ons huis-aan-huis magazine voor inwoners. U kunt Veldwijzer downloaden vanaf onze portal site.