Wilde natuur nieuwsbrief


De digitale nieuwsbrieven zijn aan onze website gekoppeld. Verzending en adresbeheer gaan automatisch. Wilt u de nieuwsbrief Wilde natuur ook ontvangen? Meld u dan aan met onderstaand formulier. Wilt u zich later weer afmelden, dan gaat dat net zo eenvoudig via een knop onderaan iedere nieuwsbrief of via deze pagina. U ontvangt op uw mailadres en bevestigingslink. Pas na bevestiging daarvan is de uitschrijving definitief.

Overigens blijft het mogelijk de nieuwsbrieven online te lezen. Zodra de nieuwsbrief uitgaat, zal deze ook op de site verschijnen

Inschrijven

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Uw type abonnement

Uitschrijven

Uw gegevens

Privacy beleid: De digitale nieuwsbrief wordt onregelmatig verzonden zolang het project actueel is (naar verwachting tot medio 2019). De mailadressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet gedeeld met derden. Door aanmelding voor de digitale nieuwsbrief geef je tot wederopzegging toestemming om je mailadres voor dit doel te gebruiken. Het privacybeleid van de provincie Drenthe is van toepassing (zie link onderaan de webpagina naar de Privacyverklaring)