oktober 2018


NP16092601-Header DrFrWold Nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

GhvhL

Nieuwe cursus Gastheer van het Landschap

Wil je dat jouw gasten van jouw bedrijf de regio optimaal beleven? Meld je dan aan voor de nieuwe cursus Gasteer/Gastvrouw van het Landschap Drents Friese Grensstreek die op 5 november start. Als Gastheer/Gastvouw van het Landschap weet je wat er in jouw omgeving te beleven is op het gebied van natuur, landschap en cultuur. Je kent de bezienswaardigheden in je gebied en met name ook de verhalen die daarbij horen. En nog belangrijker: je weet hoe je ze kan doorvertellen aan je gasten. 
“Een verhaal maakt een ontmoeting mooi”
Lees meer>>>
Wandelexcursie

Landelijke Natuurwerkdag ook weer in het Drents-Friese Wold

Op zaterdag 3 november 2018 wordt er weer een Natuurwerkdag georganiseerd in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Voor jong en oud, alleen of met vrienden, maar ook voor het hele gezin! Wat we gaan doen: bosopslag uitgraven of afzagen in de zandverstuiving Aekingerzand. Ook is er weer een kinderactiviteit, verzorgd door  IVN-gidsen. En natuurlijk... gratis "woestijn"-catering voor alle actieve deelnemers. 
Lees meer>>>

U ontvangt deze digitale nieuwsbrief van het Nationaal Park Drents-Friese Wold omdat uw emailadres is aangemeld. Mocht u geen prijs meer stellen op toezending van deze nieuwsbrief kunt u zich afmelden via de website>>>