Roeg! LIFE: even geduld a.u.b.


roeg-life

De afgelopen twee weken zijn er prachtige opnames gemaakt voor de tweede aflevering van Roeg! LIFE. Het bekijken van deze beelden vraagt echter nog even geduld. De uitzending is – anders dan in eerdere berichten – niet op 4 juni, maar op zaterdag 18 juni vanaf 17:10uur op RTV Drenthe.

logolife_hori

LIFE Going up a level Drents-Friese Wold en Leggelderveld

De veranderingen in het Drents-Friese Wold en Leggelderveld zijn de komende vier jaren te volgen in een speciale serie van Roeg! op RTV Drenthe. De serie heet Roeg! LIFE. In drie uitzendingen per jaar neemt Roeg! LIFE u mee middenin de natuur. Het laat zien hoe oneindig mooi het Drents-Friese Wold is en hoe de maatregelen in het project LIFE Going up a level de natuur van het Drents-Friese Wold en het Leggelderveld naar een hoger plan tillen: rijker, gevarieerder en nog spannender om te beleven.

zonnedauw_nietzo_groot

Opnames Roeg! LIFE: zonnedauw is niet zo groot....

Het project LIFE Going up a level, More water for wet habitat types in Drents-Friese Wold en Leggelderveld is tot stand gekomen met een financiële bijdrage van LIFE+, het Europese financieringsinstrument voor de instandhouding van Natura 2000-gebieden

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roeg! is het wekelijks natuurprogramma op RTV Drenthe. Roeg! wil u laten zien hoe mooi de Drentse natuur is en hoe de wisselende seizoenen hun sporen achterlaten. De uitzending komt steeds vanaf een mooie plek in de provincie, middenin de natuur. Als u een vraag hebt aan een van de boswachters, kunt u die stellen op Twitter via de hashtag #roeg. Bezoek ons ook eens op Facebook.com/roegtv.